Vse fotografije na teh straneh so avtorsko zaščitene in jih brez dovoljenja avtorja ni dovoljeno kopirati !!

Seznam albumov Zadnje dodane slike Zadnji komentarji Seznam Iskanje
 

Navodila in pogoji za sodelovanje

Čeprav bo administrator foto-narava.com poskušal odstraniti vsako neprimerno vsebino objavljeno v galeriji, je nemogoče hkrati in pravočasno pregledati vse kar je objavljeno s strani obiskovalcev. Zavedati se morate, da vse objavljeno na teh straneh predstavlja pogled in mnenje avtorja in ne administratorja oz. vzdrževalca teh spletnih strani (razen tistega kar je objavljeno z njune strani).

S sodelovanjem na teh spletnih straneh se tudi strinjate, da ne boste objavljali nobenih obscenih, vulgarnih, žaljivih, seksualnih, sovražnih, rasno nestrpnih in ostalih vsebin, ki so v nasprotju z veljavno zakonodajo. Strinjate se tudi, da ima aministrator in/ali moderator določenih vsebin na foto-narava.com pravico v katerem koli trenutku odstraniti po njegovem mnenju sporni objavljeni prispevek. Kot uporabnik se strinjate, da je z vaše strani objavljeno gradivo shranjeno v bazi. Čeprav ti podatki ne bodo posredovani nobeni tretji stranki, administrator oziroma skrbnik teh strani ne odgovarja za izgubljene podatke v primeru hekerskega poskusa kraje podatkov.

Te spletne strani uporabljajo piškotke (cookies) za shranjevanje informacij na vašem računalniku. Ti podatki so namenjeni isključno temu, da vam olajšajo brskanje na teh straneh. Vaš email naslov pa je uporabljen samo za to, da vam lahko posredujemo geslo za prijavo.

S klikom na 'STRINJAM SE' potrjujete, da ste seznanjeni s pogoji sodelovanje na straneh foto-narava.com in da je poslano gradivo vaša osebna last. V nasprotnem primeru ste dolžni navesti izvor poslanega gradiva. Prav tako ste dolžni navesti kot izvor foto-narava.com, če uporabite gradivo s teh strani. Dovoljena je izključno uporaba v izobraževalne namene. Za vse ostale primere si morate priskrbeti dovoljenje lastnika teh strani.
 

Spletna stran foto-narava uporablja nekaj piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje. Preberite več ...