Vse fotografije na teh straneh so avtorsko zaščitene in jih brez dovoljenja avtorja ni dovoljeno kopirati !!

Seznam albumov Zadnje dodane slike Zadnji komentarji Seznam Iskanje
 
Domov > Ptice
Klikni za ogled večje slike
Zelenonogi martnec
Informacija o sliki
Avtor:Mugil (Poglej vse slike tega avtorja)
Ime datoteke:zelenonogi_pokonci_filtered.jpg
Ime albuma:Mugil / Ptice
Ključne besede:Pobrežniki Martinci
Opis opreme:Digiskopija
Slovensko ime: Zelenonogi martinec
Latinsko ime: Tringa nebularia
Kraj nastanka fotografije:Sečoveljske soline
Velikost datoteke:45 kB
Velikost slike:576 x 767 pixlov
URL:https://galerija.foto-narava.com/displayimage.php?pos=-21667
alenka [17.08.07 ob 10:05]
Kako le lahko stoji tako pri miru, da na vodi ne naredi najmanšega kolobarja?
misfits [17.08.07 ob 18:06]
chuchubi [17.08.07 ob 18:15]
Včasih že kar pogrešam tvoje fotke, pa četudi bi se začel ponavljat. Imajo nekaj, česar nihče ne doseže, pa četudi bi te želel posnemati.
Lovrenc [17.08.07 ob 20:44]
Chuchubi, ta komentar je pa zelo mem.
chuchubi [17.08.07 ob 21:11]
Evo, njegove fotke so večinoma spucane spredaj in zadaj od objekta, niso prenasičene z barvami, delujejo racionalno, hočem rečt, ne moreš napisat, da je kje kakšen cm preveč ali premalo. Men se je pač njegov "stil zalezel pod kožo" in vedno bom isto vrsto ptice primerjala na njegove posnetke. Tale mogoče na RCT-ju ne izgleda najbolj ostra, ampak včasih niti tvoje ne. To je pa tudi edino, v čemer si je večina vajinih fotografij (zaradi zmanjšanih prizadevanj v kakšnem grafičnem programu) podobna.
Lovrenc [17.08.07 ob 21:34]
Sam sem še daleč od in. In Iztokove fotke so vredu. Naravoslovna fotografijaje je pa žal naravoslovna fotografija. Čistunstva pa ne podpiram.
Mil [17.08.07 ob 21:53]
Fina fotka plašne vrte. A je tudi v orig. pokončna? Vsi seveda vemo, da na netu male fotke zgledajo lahko vse ostre, tudi če v orig. niso. Spucanost? Ja, odvisno kje slikaš, na vodi ali v grmovju Tu je seveda še krop, zopet, za net lahko kropaš tako rekoč do onemoglosti pa bo fotka še vedno odlično izpadla, kakšna pa je v realnosti pa je drugo. No, vse to bi sodilo na forum
Mugil [18.08.07 ob 08:00]
Barbara, sem že mislil da me ne maraš več sem se čist stopil. Pri vsaki foto seansi na eni ptici, da ne rečem grdo objektu, naredim več kot sto fotk. Seveda, če mi to ptica dovoli. Ker je moj poklic, da sem med pticami vsak dan, imam zato več možnosti. Vsaka moja fotka gre obvezno skozi filter za šum. Ne maram in tudi ne dopuščam fotografij, ki imajo ozadje zrnato, torej polno šuma. Danes nam programi, kot je Neat Image omogočajo, da to idelano popravimo, s tem pa seveda fotke nismo pokvarili ali
Mugil [18.08.07 ob 08:01]
ji odvzeli naravoslovno vrednost. Fotke morajo biti tudi lepe za oko. Tale fotka je crop iz vodoravne, za Alenko pa prilagam še eno z valovčki
chuchubi [18.08.07 ob 11:20]
Mil, jest forumov ne prebiram redno, ker je tam pomanjkanje fotk. Sem kot otroci, ki imajo raje slikanice Vsekakor mislim, da je obdelava potrebna iz spoštovanja do tistega kar je na fotki. Konja tudi ne pelješ na sejem, brez da bi ga očedil, pa čeprav tukajle nikogar ne prodajemo, ga pa kažemo.
chuchubi [18.08.07 ob 11:24]
Iztok, GFXartist.com je še vedno na četrtem mestu med mojimi povezavami Le včasih ne vem, kaj pravzaprav naj napišem ob fotki, ki je ne morem kritizirat Bom začela tko kot misfits, enga smeška spodaj nalimat, da bojo avtorji vedeli, da nisem spregledala.
Mil [18.08.07 ob 11:43]
Chuchubi, s forumom sem misli le, da ne smetimo pod dobto fotko. Da se fotka "poštima" jasno, le takšnih velikih kropov nisem pristaš.
 

Spletna stran foto-narava uporablja nekaj piškotkov za izboljšanje uporabniške izkušnje. Preberite več ...